Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Jan. 17. 01:10
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Családi ház

Kód: Lh-200 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Bakonyban, igényes, jó építésű, fiatal családi lakóház eladó

(A mesterek által épített lakóházban, probléma mentesen, kényelmesen lakhat.)
 
 Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas
 
A képen a lakóház látható.
 

A Bakony hegyei,- erdői között, gyönyörű környezetben lévő településen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, 521 m2 térmértékű parkosított telken, eladó egy 2005-ben épült családi lakóház. Az aszfaltos útról megközelíthető lakóház, beépített utcasoron helyezkedik el.

A lakóház szerkezetei: betonalap, főfalak 30 cm Porotherm tégla, vasbeton födém, fa tetőszerkezeten Tondach cserép. A pótlólagos hővédelem érdekében a külső falakra 8 cm Dryvit hőszigetelés készült. Külső homlokzati nyílászárók osztrák Sücho típusú hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárók.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 16 Amper áramerősséggel), a szennyvízcsatorna, a vezetékes telefon, a Kábel TV és az internet. A családi házban kiépítésre került a padlófűtéses központi fűtés. A községben vezetékes gáz nincs, de ez nem is baj, mert a gáz drága.

A fában gazdag faluban, a családok fával fűtenek, ezáltal jóval kevesebbe kerül a fűtés, mint annak, aki gázzal fűt. Ha valaki mégis a gázfűtéshez ragaszkodna, lehetősége van tartályos gáz elhelyezésére. A környék szinte teljes egészében természetvédelmi terület, védett növények, állatok, természeti ritkaságokkal.

A bővizű források vize kristálytiszta, a friss hegyi levegő oxigén-dús. Az itt élő emberek barátságosak, a település közössége összekovácsolódott. A mai rohanó világban ez egy megnyugvást jelentő hely. Kikapcsolódásra, a szabadság eltöltésére különböző szálláshelyek várják a pihenni vágyókat, kirándulókat: panzió, fogadó, vendégház, turistaszálló, vadászház.

A faluban van Önkormányzat, Faluház, könyvtár, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, általános iskola és élelmiszerboltok. 

Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas
A képen a földszinti alaprajz látszik.
 

A családi lakóház főbejárata a tornácon keresztül közelíthető meg. A kb. 77,81 m2 nettó hasznos alapterületű földszint helyiségei: előtér, nappali,- konyha,- étkező, közlekedő, kettő hálószoba, fürdőszoba (sarokkád,- mosdó) és külön helyiségben a WC. A nappali,- konyha,- étkező egy légtérben találhatók. A belső terek kialakítása modern, fiatalos, az alkalmazott színek egyedivé teszik a lakásbelső hangulatát.

  

 A kép a nappaliban készült.

A nappali szobában beépítésre került a 14 kW teljesítményű francia kandalló, amely szükség esetén befűti az egész házat. A felszálló meleg a galérián keresztül jut a tetőtérbe. Az étkező részből lehet felmenni a galériás kialakítású tetőtéri társalgóba. 

 Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas  Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas

A képek az étkezőt és a modern konyhát ábrázolják.

A konyhabútorba beépítésre került a Bosch mosogatógép, a palackos gázról üzemelő Bosch gáztűzhely és egy hűtőszekrény. A főzés során keletkező gőzök eltávolításáról páraelszívó gondoskodik. Az étkezőből közvetlen kijárat van a kertbe.

Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas  Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas

A képeken a földszinti fürdőszoba és illemhely látható.

Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas

A kép, a tetőtéri alaprajzot ábrázolja.

A kb. 45,41 m2 nettó hasznos alapterületű tetőtér helyiségei: társalgó, kettő hálószoba és fürdőszoba. A családi ház össz-szint alapterülete: kb. 123,22 m2. Szobák padlóburkolatai laminált parketta, a többi helyiség jó minőségű mázas kerámia lappal burkolt. Érdemes megfigyelni a családi lakóház tájolását, a kelő naptól a nyugvó napig mindig besüt valamelyik ablakon a nap.

Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas  Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas
 
A képeken a tetőtéri társalgó látható.

Ebben a családi házban a fűtés az alábbi módon van megoldva. Amikor még nem kell intenzíven fűteni akkor a Francia kandalló időszakos begyújtásával fűtenek. Amikor megjönnek a komolyabb hidegek akkor a kazánházban lévő vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést.

Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas

 
A képen a tetőtéri egyik erkélykapcsolatos hálószoba látszik.

A kazánházban a vegyes tüzelésű kazán mellé, ki van építve egy 3 x 3 kW teljesítményű elektromos (Laing típusú) kazán is, ami a vegyes tüzeléssel felváltva üzemeltethető. Gyakorlatilag két energiahordozó (fa és villany) biztosítja a meleget. A főépülettől különálló építményként került megépítésre a kazánház és a fatároló. 

 Elado-csaladi-haz-Bakony-turizmus-szallas

 A kép a tetőtéri fürdőszobát ábrázolja.

A bakonyi családi ház irányára 26 millió Forint. A további információk és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon Lőkös Gáborné Erikát!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép