Adatbázis utoljára frissítve: 2019. May. 22. 10:29
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: La-169 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Gyermekbarát, újszerű tégla lakás Herendi lakóparkban eladó

(Ebben a 73 m2-es eladó új tetőtéri lakásban és környezetében jól érzik magukat a gyermekek!)
 

Eladó újszerű téglalakás Herend 

Herend kertvárosában, újépítésű társasházban eladó egy tetőtéri, 2 + félszobás erkélyes téglalakás, épület alatti garázzsal. A 27 lakásos társasházban zömmel fiatal családok laknak, kisgyermekeikkel. A lakás elhelyezkedése kiváló, az erkélyről közvetlenül rá lehet látni az épület ölelésében kialakított, szélvédett, bekerített játszótéren játszadozó kisgyermekekre.

A lakást magába foglaló lakóépület a gyermeki világhoz tartozó derűs, színes, otthonos légkör megteremtésével épült. A tiszta egyszerű és célszerű formák, a terek, a felületek léptéke és aránya, a színek harmóniája segíti a gyermek szépérzékét felkelteni, ízlését fejleszteni! A képen a társasház egyik játszótere látható.

Eladó újszerű téglalakás Herend  Eladó újszerű téglalakás Herend 

A társasház környezete gondozott, a gyalogutak és a parkolók térkővel burkoltak. Az ápolt dísznövények, sövények és virágok között pihenő padok vannak elhelyezve. Az épület 2002 évben épült korszerű, modern építőanyagokkal, szerkezetekkel. A képeken a társasház és környezete látszik.

Eladó újszerű téglalakás Herend 

A tetőtérbe felérkezve, a főbejárati ajtón a tágas előtérbe lépünk. Az előtérből nyílnak a helyiségek: jobbra a kettő hálószoba és a fürdőszoba (kád, mosdó), szemben a konyha, balra a külön helyiségben lévő illemhely és a nappali szoba. A tulajdoni lap bejegyzése szerint a lakás 73 m2-es és tartozik hozzá egy 3,6 m2-es erkély. A kép az előteret ábrázolja.

Eladó újszerű téglalakás Herend  Eladó újszerű téglalakás Herend 

A szobák parkettásak, az egyéb helyiségek mázas kerámia lap burkolatúak. A műanyag ablakokra mindenhol szúnyoghálók vannak felszerelve. A képen a nappali szoba látható két irányból nézve.

Eladó újszerű téglalakás Herend 

A nappali szobából ki lehet menni az erkélyre és innen szemmel lehet tartani a játszadozó gyermekeket. A képen a lakás előtti játszótér látszik.

Eladó újszerű téglalakás Herend 

A kép a konyhát ábrázolja, melyben étkezni is lehet.

Eladó újszerű téglalakás Herend

A kép a kisgyermekek szobájában készült.

Eladó újszerű téglalakás Herend 

Az összkomfortos lakás egyedi mérőórákkal van felszerelve. A fűtést és a melegvizet a fürdőszobában felszerelt kombi gázkazán biztosítja. Közös költség havonta 6415 Ft. A képen a fürdőszoba látható.

Eladó újszerű téglalakás Herend  Eladó újszerű téglalakás Herend   

A garázs az épület alatt helyezkedik el, mérete: 2,97 m x 5,40 m, padozata betonozott, automatizálható Hörmann kapuval felszerelt, irányára 2 millió Forint. A képeken a társasház belső udvara látszik.

Tulajdonos és családja nagyon szeretnek itt lakni, nem is adnák el a lakásukat, ha ki nem nőtték volna. A téglalakás irányára 19,8 millió Ft. Minden további és a nap információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép