Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Jul. 14. 23:30
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Vevőknek

Igényeinek megfelelő ingatlant ajánlunk

    

 Az „ELADÓ HÁZAK” Kft. nevében köszöntöm Önt, és tisztelettel felajánlom ingatlanvételhez, ingatlaneladáshoz fűződő szolgáltatásainkat.

Szolgáltatásaink:

- Ingatlan adásvétel teljes lebonyolítása a megbízástól - a tulajdonjog-bejegyzésig -

- Tájékoztatás az eladó ingatlan műszaki,- jogi tulajdonságairól, környezetéről

- Problémamentes ügyintézés

- Diszkréció

Működési területünk: Veszprém és környéke, Balaton északi-part, Balaton déli-part, Balaton-felvidék, Bakony

Hol és hogyan találhat meg minket?

- Személyesen irodánkban: „ELADÓ HÁZAK” Kft. 8200 Veszprém, Ady Endre utca 7/B – I/8 (Levendula üzletház, első emelet, 8 sz. ajtó). Ügyfélfogadás előjegyzés alapján, időpont-egyeztetéssel.

- Telefonon: 06-88-406-888 | 06-30-218-0000 | 06-30-925-4803

- E-mail: eladohazak@upcmail.hu

- Levélben: „ELADÓ HÁZAK” Kft. 8201 Veszprém 1, PF: 350

- Interneten:

http://www.veszpremiingatlanok.com/

http://veszpremiingatlanok.hu/

http://www.veszpremi-ingatlanok.hu/

http://veszpremilakasok.com/

http://www.veszpremilakasok.hu/

http://www.ertekbecsles-vagyonertekeles.hu/

http://www.balatoni-ingatlanok.com/

 

  

Segítek az eladó ingatlan kiválasztásában, vagy felkutatom Önnek az igényelt eladó ingatlant. Ingatlanvétellel,- ingatlaneladással kapcsolatban fogadja Önt, az „ELADÓ HÁZAK” Kft. ügyvezetője: Lőkös Gáborné (Erika)

Együtt könnyebb, próbáljuk ki!

Tanácsadás keretén belül segítek Önnek, kiválasztani kínálatomból az igényeinek leginkább megfelelő ingatlant, de ahhoz, hogy megértsem azt, és megfelelő ingatlant tudjak ajánlani, szükségem lenne az igényével kapcsolatos további információkra. Sokat segítene az alábbi űrlapon szereplő kérdések megválaszolása. Természetesen Ön dönti el, megadja-e ezeket az információkat vagy sem. 

Az űrlap kitöltésével, elküldésével, az igényelt ingatlant előjegyzésbe veszem. Az igényelt ingatlan kínálatomba kerülésével egyidejűleg értesítem Önt. Az űrlap automatikusan az "ELADÓ HÁZAK" Kft.-hez, hozzám, Lőkös Gábornéhez kerül. Ügyfeleim adatait, velük kapcsolatos információkat bizalmasan, üzleti titokként kezelem. 

Az űrlapon szereplő adatok csak és kizárólag ingatlanközvetítés célú felhasználását, az ügyfeleim jobb kiszolgálását segítik. Az itt keletkezett adatok az "ELADÓ HÁZAK" Kft. kezeléséből nem kerülnek ki. Az adatokat, érdekmúlást követően törlöm. Ne feledje, segíteni csak akkor tudok, ha Ön is segít.

  Név:*
  Lakcím:*
  Telefon:*
  Mobiltelefon:*
  Fax:
  E-mail címe:*

Ingatlan adatai

  Hol venne ingatlant?*
  Az igényelt ingatlan típusa:*
  Az épület kívánatos nagysága:*
  A telek kívánatos térmértéke:*
  Hozzávetőleges vételár nagysága:*
 
 
 

Eladó házak Veszprémbeneladó veszprémi lakások, eladó sorházak Veszprémben. Folyamatosan keresünk-kínálunk vevőink részére eladó veszprémi ingatlanokat, eladó veszprémi lakásokat,- eladó házakat. Nyitva vagyunk a hét minden napján, így szombaton és vasárnap is előre egyeztetett időpontban és helyen. Időpont a 06-30-218-0000 telefonszámon egyeztethető.
Veszprémi-ingatlanok.hu elérhetőségek

www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép