Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Oct. 23. 06:48
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Családi ház

Kód: Lh-246 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Önálló kertes családi ház eladó

(Majdnem fél hektár telek, tér, levegő és kötetlenség!)
 

 

A képen a családi ház kert felőli homlokzata látható.

Veszprémtől 20 kilométerre lévő településen, annak is a szélén, 4929 m2-es telken, kb. 65,61 m2-es családi ház melléképületekkel, ásott kúttal eladó. A telek mérete lehetővé teszi az épület bővítését, amennyiben ez szükséges. A kerítésen belül autókkal, az aszfaltos bejáró úton lehet parkolni. Bevásárlási lehetőség, orvos,- gyógyszertár,- iskola,- óvoda, buszmegálló kb. 1300 méter távolságra van az ingatlantól. Balaton kb. 10 kilométer.

Nagy előnye az ingatlannak, hogy a település szélén helyezkedik el és csak egy közvetlen szomszédja van, az is rendes. Az extra nagyméretű telket szabadon, minden kötöttség nélkül lehet használni, tovább fejlesztve kialakíthat belőle egy szép kis saját parkot, de vállalkozás céljára is alkalmas, van hol tárolni az anyagot, gépeket, eszközöket. A telken jelenleg tuják, borókák, fenyőfák, akácfák, diófák találhatók. A növények öntézéséhez szükséges vizet az ásott kútból, búvárszivattyú hozza fel.

 

A képen az épület udvar felőli homlokzata látszik.

 A karbantartott, téglaépítésű ház a ’70-es években épült. Tulajdonos kicseréltette a régi ablakokat új, hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűekre, műanyag redőnyökkel, a padlóburkolatok is újak, a víz- és villanyvezetékek csővezetékei is újak. A kb. 28,42 m2-es terasz térkőburkolattal lett ellátva, mellette egy kis dísztó is megépítésre került.

 

A kép az előszobát ábrázolja.

A képen a konyha-étkező látható.

 A helyiségek egyedi, gázkonvektoros fűtésűek. Melegvizet villanybojler biztosítja, a konyhai tűzhely vezetékes gázról működik.

 

A képen a 19,53 m2-es szoba látszik.

 

A kép a fürdőszobát (kád, mosdó, WC) ábrázolja.

 A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari), a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. Kábel TV, internet van.

A képen a családi ház alaprajzi elrendezése látható.

 A teraszról a házba belépve az előszobába érkezünk. Az előszobából szemben nyílik egy szoba, jobbra a konyha, melyben étkezni is lehet. A konyhából lehet megközelíteni a másik szobát és a fürdőszobát. A lakótér kb. 65,61 m2 alapterületű. Az épület folytatásaként került megépítésre a kb. 16 m2-es tároló helyiség.

 

A képek a nagyfás telken készültek.

A családi ház a fúrt kúttal, a kiegészítő melléképületekkel és a 4929 m2-es telekkel: 16 millió Forintért eladó. A további információkért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép