Adatbázis utoljára frissítve: 2019. May. 22. 10:29
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Családi ház

Kód: Lh-259 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprém közeli faluban, befejezendő családi ház eladó

 (Olcsó vidéki élet. Mindenkinek ajánljuk, akinek elege van a havi 30-40 ezer forintos rezsi költségekből!)
 

 

A képen a családi ház udvari homlokzata látható.

 

Veszprém közeli községben, jó közlekedési lehetőségekkel, 340 m2-es telken eladó, a képen látható önálló helyrajzi számon lévő, befejezésre váró lakóház. A kevés rezsivel fenntartható házat egy cserépkályha, vagy kandalló is képes gazdaságosan kifűteni. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, így az szükség esetén bevezethető.

Az épület 60 cm vastag terméskőből épült. Tulajdonos a felújítási munkálatokat megkezdte: teljesen új a tetőszerkezet, melyre Bramac betoncserép került. Kicserélésre került a vezetékes ivóvíz csővezetékrendszere a vízóráig és a szennyvízcsatorna csővezetékrendszere is. A villanyvezetékek rézerű vezetékekkel vannak szerelve, a fűtés modern Rehau csőrendszer kialakításával készült. Újak a külső-belső vakolatok. A nyílászárók hang,- és hőszigetelt kivitelű műanyag szerkezetűek. A helyiségek jelenleg simított aljzatbeton burkolatúak. A helyszínen vannak a padló- és oldalfalburkoló járólapok, csempék, valamint a radiátorok.

 

 

A képen a családi ház nyugati, keleti és északi homlokzatai látszanak.

 

A kép az épület földszinti alaprajzát ábrázolja.

 

A kb. 43,94 m2-es családi ház földszinti helyiségei: egy térben lévő nappali,- konyha,- étkező, hálószoba, előtér, fürdőszoba és külön helyiségben WC.  

A képen az épület tetőtéri alaprajza látható.

 

A családi ház irányára 9,5 millió Ft. A tulajdonos kőműves mester, így vétel esetén meg lehet vele egyezni, hogy ezért az árért milyen munkákat végez még el az új tulajdonos részére. Minden további információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép