Adatbázis utoljára frissítve: 2018. Apr. 14. 19:45
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Családi ház

Kód: Lh-61 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Felújítandó parasztház Balaton-felvidéken eladó

(Szép környezetben lakhat!)

Eladó-családi ház-Balaton-felvidék

A Veszprémtől 14 km, Balatonfüredtől 11 km távolságra lévő Tótvázsonyban eladó egy felújítandó kőház, a hozzá tartozó 2756 m2 térmértékű két utcára nyíló, osztható telekkel. Az ingatlanba bevezetésre került a vezetékes ivóvíz, villany (220 V és 380 V), szennyvízcsatorna. Gáz az utcában van, bevezethető. A telken gyümölcsfák találhatók, öntözésre fúrt kút biztosítja a vizet, melyet szivattyú hoz a felszínre. A kép a lakóházrészt ábrázolja.

Eladó-családi ház-Balaton-felvidék

Az ingatlanban a következő helyiségek találhatók: szélfogó, előszoba, kettő szoba, konyha, kamra és fürdőszoba. A helyiségek falai meszeltek, a szobák parketta, illetve szőnyegpadló burkolatúak, fürdőszoba mázas kerámia a többi helyiség cementmozaikkal burkolt. A tűzhely palackos gázról működik, melegvizet villanybojler biztosítja. A képen a házrész alaprajzi elrendezése látszik.

A lakóház irányára 12 millió Ft. Minden további és a napi információért irodánkat szíveskedjék felhívni Sz 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Minden jog fenntartva! © 2018
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép