Adatbázis utoljára frissítve: 2018. Nov. 18. 08:40
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: La-336 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kiadó, eladó. Otthon és munkahely egy helyen, Veszprémben.

(A szerkezetkész földszinti épületet saját igényei szerint alakíthatja ki.)

 Veszprem-Bakony-elado-lakas-uzlet-vallalkozas-iroda-telephely-szekhely

Veszprém kertvárosi részén eladó egy kb. 115 m2 alapterületű földszinti, szerkezetkész épület. Az épülethez tartozik három autó részére gépkocsi parkoló, valamint a közös tulajdonból 210 m2 eszmei hányadú földterület.

Az épület két traktusból áll, a belső lakóteret és a munkavégzéshez szükséges helyiségeket saját igényei szerint alakíthatja ki, megkötöttségek nélkül. Víz, villany, gáz be van vezetve, külön közműórákról megy a fogyasztás.

Az a legjobb vállalkozás, ahol ott dolgozik, ahol lakik, ezáltal nem merül fel utazási idő és utazási költség. Az ingatlan irányára 28 millió Forint. Az ingatlan hosszú távra bérbe is kiadó 120.000 Ft/hó + rezsi, 3 havi kaució megfizetésével. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2018
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép