Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Jan. 17. 01:10
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: La-341 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Zöldövezetben, földszinti téglalakás, munkahelyek közelében eladó

(Egyedi fűtésű, olcsó fenntartású, Balaton közeli téglalakásban lakhat, nyaralhat.)
 
 

Munkahelyek közelében, Peremartonban, hatlakásos társasház földszintjén eladó egy kétszobás, egyedi fűtéses téglalakás, közelben garázsvásárlási lehetőséggel. A földszinti elhelyezkedésénél fogva kiválóan alkalmas kisgyermekes családnak, idősebbeknek, vagy nehezen mozgóknak.

Itt több különféle profilú cég, kisebb nagyobb vállalkozások működnek, így van munkalehetőség mindazoknak, akik akarnak dolgozni. A környező városokban is van munkalehetőség, Veszprém kb. 18 km, Székesfehérvár kb. 40 km. Idényszerűen a Balaton-parton is lehet munkát vállalni. A lakás, nyaralási célra is alkalmas, hiszen a Balaton kb. 12 km-re található.

A lakástól kb. 30 méteren belül megtalálható, az orvos, védőnői szolgálat, fogorvos, élelmiszerboltok, kultúrotthon, posta, óvoda, általános iskola és autóbuszmegálló. A képen a társasház környezete látható, háttérben a játszótérrel.

 

A kb. 50,6 m2 alapterületű lakás helyiségei: előszoba, lakószoba, közlekedő, konyha,- étkező, kamra, fürdőszoba és hálószoba. A lakószobából ki lehet menni a zöld parkra néző erkélyre. Tartozik a lakáshoz a padlástérben egy kizárólagos használatú tároló. A képen a lakás új főbejárati ajtaja látszik.

 

A társasház karbantartott állapotú, a lépcsőház tiszta, a lakók régóta itt laknak. Az épület külső főfalai a pótlólagos hővédelem érdekében szigeteléssel van ellátva, a fa tetőszerkezeten cserép van. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, műanyag redőnyökkel ellátva. A kép a kb. 18,24 m2-es lakószoba egy részét ábrázolja az erkély kijárattal.

 

A képen a konyha,- étkező látható.

 

A szobák padlóburkolata fa parketta, a többi helyiség járólapos. A képen a kb. 14,35 m2-es szoba látszik.

 

Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. Kábel TV van. A lakást az új gázkonvektorokkal lehet fűteni, a melegvizet gázbojler biztosítja. A lakás kevés rezsivel fenntartható, a közös költség 6200 Forint havonta. A képen a felújított fürdőszoba (kád- mosdó-WC) látszik.

A munkalehetőségek és a Balaton közelében lévő földszinti, erkélyes lakás irányára 9 millió Forint. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép