Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Mar. 03. 16:18
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Telek

Kód: Te-153 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Tapolcán fejlesztési terület eladó

(A területet fejlesztve és darabokban eladva, ügyes befektető jelentős haszonhoz juthat.)
 
 Tapolca_fejlesztesi_terulet_elado_telek_tarsashaz_epites_lakas_csaladi_haz
 

Tapolcán, hirtelen eladó lett egy kb. 5180 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, belterületi, összközműves, beépítetlen terület megnevezésű, igazi fejlesztési terület. A Rendezési Terv előírásai szerint a területen elhelyezhető lakóépület, a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi,- szolgáltató,- vendéglátó épület,- egyházi,- oktatási,- egészségügyi,- szociális épület és sportépítmény.

A beépítési % és építménymagasság többemeletes társasház építését is lehetővé teszi, ezért a terület befektetési szempontból értékes. A terület három telekre, kb. 1462 m2, kb. 2210 m2, kb. 1508 m2 osztható. A felosztott telkekre is külön-külön többemeletes társasházakat lehet építeni. Az ingatlan, tartalékterületnek is alkalmas, amikor feljebb mennek a telekárak, akkor Vevő, jobb áron eladhatja.

A fejlesztési terület irányára: 55 millió Forint, mely az Áfa-t tartalmazza. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép