Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Mar. 03. 16:18
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Üzlet

Kód: Te-152 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Lakópark építésére alkalmas földterület Tapolcán eladó

(Az előkészített projekt egy 60 lakásos lakóépületet tartalmaz eladás, hasznosítás, vagy üzemeltetés céljára.)
 
Elado_Tapolca_Bakony_projekt_telek_lakopark_uj_lakasok_tarsashaz_epites_beruhazo 

Tapolcán, társasház építésére alkalmas 5139 m2 önálló, teljesen bekerített összközműves földterület eladó. A területre 60 db újépítésű, modern, energiatakarékos lakásból álló lakópark építhető. Az építendő lakások alkalmasak eladásra, kiadásra (bérlakás) és üzemeltetésre pld. nyugdíjas otthon.

A tervezett lakások a jövőbeni igényeket is kielégítik.

A telken van egy kb. 8,2 m x 28,0 m külméretű könnyűszerkezetes épület (iroda, raktár, szociális blokk) és egy kb. 6,0 m x 12,0 m külméretű garázs, mely építőanyagok tárolására alkalmas.

Vétel esetén, a 30 % előértékesítést külön megállapodás alapján irodánk vállalja. Az ingatlanvagyon Cég tulajdonában áll. A projekt irányára 55 millió Forint, mely az Áfa-t is tartalmazza. További részletek az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikánál a 06-30-218-0000 telefonszámon, vagy e-mailben: eladohazak@upcmail.hu Érdeklődés esetén a projektről részletesebb anyagot tudok küldeni.


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép