Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Mar. 03. 16:18
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Üzlet

Kód: Ü-74 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Tapolcán telephely eladó

(Az 1427 nöl-es területen raktár, műhely, iroda, szociális blokk található.)
 
Tapolca_elado_telephely_ceg_vallalkozas_kisipar_uzlet_epitoipar_geppark_epitoanyag 

Tapolcán 1427 nöl-es, összközműves, bekerített terület, többcélú vállalkozási telephellyel eladó. Az ingatlanon két épület található, egy kb. 230 m2 nagyságú, központi fűtéssel rendelkező irodaépület (szociális blokkal), műhely és raktár, valamint egy kb. 72 m2 különálló garázs. A könnyűszerkezetes épületek jó állapotban vannak. Amennyiben nem kell ekkora földterület, eladhat belőle.

A földterület nagysága alkalmas arra, hogy itt tudja tárolni gépparkját, eszközeit, anyagait. A telephelyen olyan tevékenység végezhető, mely során, a tevékenység nem lépi túl az előírt zaj és rezgés valamint a levegő tisztaság határértékeit.

Az ingatlan irányára 72.550.000,- Forint, mely az Áfa-t tartalmazza. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép