Adatbázis utoljára frissítve: 2019. May. 22. 10:29
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Üzlet

Kód: Ü-93 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Üzlethelyiség, iroda Veszprémben eladó

(Belvárosban lévő üzletház első emeletén üzlethelyiség sokféle tevékenység végzésére alkalmasan eladó.)
 
Veszprem-belvarosi-uzlethaz-elado-uzlethelyiseg-iroda-vallalkozas-kozpont
 
Veszprémben, a belvárosban, üzletház első emeletén, 31 m2 üzlethelyiség eladó. Belmagassága: 2,98 m. Az épület hagyományos technológiával épült, sávalapozású tégla felmenő falazatú, fa tetőszerkezetű, betoncserép fedésű, ereszcsatornával ellátott.
 
Homlokzata, belső falazata vakolt, festett kivitelű, a vizes helyiség oldalfalai csempe burkolattal ellátott. Közművek: víz, villany, szennyvíz. Fűtése: gáz központi fűtés radiátorokkal. Az üzlethelyiséghez tartozik az üzletház földterületéből 31,39 m2 osztatlan közös használatú telekrész, amelyből az 1 db, 3,0 m x 5,0 = 15 m2 burkolt gépkocsi parkoló kizárólagos használatú.
 
Ez azt jelenti, hogy az üzlethelyiség tulajdonosán kívül csak az állhat oda, akinek a tulajdonos engedélyt ad. Az üzlethelyiség befektetésnek is kiváló, a megvételt követően kiadható. Az üzlethelyiség irányára: 15,5 millió Ft. Többen is megvehetik. Minden további információért hívja az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép