Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Mar. 03. 16:18
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Családi ház

Kód: Lh-540 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Falusi idill, Veszprém közelében

(A túlélés esélyeit magában hordozó kényelmes lakóház otthont nyújt egy többgyermekes családnak, vagy a családdal együtt költöző egyedül maradt nagyülőnek.)
 
 

Veszprém közeli faluban, 849 m2-es összközműves, bekerített telken eladó egy földszintes családi ház, melléképülettel. A fiatal ház rendkívül jó adottsággal rendelkezik, egyrészt mert földszintes és nem kell lépcsőzni, az élettér a földszinten került kialakításra, másrészt pedig hogy az épület egyik felében tud lakni a fiatal család a gyermekeivel, a hátsó részben pedig az egyedül maradt nagyszülő.

Szükség esetén egymást tudják támogatni, segíteni. Mindkét generációnak kényelmes használatot nyújtanak lakrészek, hiszen közösen használják a nappali,- konyha,- étkezőt, majd mindenki elvonul a saját szobájába. A két fürdőszoba maximális komfortérzetet biztosít.

A településen működik önkormányzat, háziorvosi-, gyermekorvosi-, védőnői szolgálat, van élelmiszerbolt és posta. Jó az autóbusz közlekedés és a 8-as főközlekedési úthoz való kapcsolata is, ezáltal autóval Veszprém és Székesfehérvár is rövid idő alatt megközelíthető.

A faluban van élet, fiatal kisgyermekes, középkorú és idősebb nemzedék vegyesen lakja. Sok háznál termelnek bio növényeket és tartanak kisállatot (tyúk, kacsa, liba, nyúl, disznó). Ha jó kapcsolatot sikerül kialakítani a helyi termelőkkel, vehet tőlük vegyszermentes paprikát, paradicsomot, uborkát, krumplit, vagy konyhakész baromit, hentesárut.

Ha szeretne kisállatot tartani, annak sincs akadálya. A kertben van pár gyümölcsfa (cseresznye, meggye, sárgabarack, őszibarack, körte). A képen a családi ház utcai homlokzata látható.

A családi ház masszív építésű, szerkezetei: betonalap, 38 cm vastag Porotherm téglafalazat, fafödém, mely vasbeton koszorúval van körbefogva, vörösfenyő fa tetőszerkezeten Bramac betoncserép. A pótlólagos hővédelem érdekében a külső főfalakra és lábazatra 10 cm vastag hőszigetelő lemez került.

Szintén 10 cm vastag hőszigetelés került a padlóburkolatok alá és 20 cm a födémre is. Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal felszerelve, az ablakpárkányok fából készültek. Villanyvezetékek vörösréz vezetékkel, forrasztott kötésekkel készültek. A képen a lakóház alaprajzi elrendezése látszik.

 

A kép az előszobát ábrázolja a mennyezetig érő előszoba szekrénnyel, melyben LED-lámpák kerültek beépítésre.

 

A képen a tágas nappali,- konyha,- étkező látható.

 

Az étkezőasztalnál akár 10 fő is kényelmesen le tud ülni. A helyiségek világosak, benapozottak.

 

A képen a modern konyha látszik a beépített konyhai képekkel: indukciós főzőlap, sütő, szagelszívó és mosogatógép.

 

A kép az első lakrészhez kapcsolódó kb. 13,29 m2 alapterületű hálószobát ábrázolja.

   

A képeken az első lakrészhez tartozó illemhely és tágas fürdőszoba látható.

 

A nappali szoba parkettás, a szobák padlószőnyeggel burkoltak, a többi helyiség járólapos. A képen a közös használatú kb. 24,09 m2 alapterületű nappali szoba látszik, melyből balra nyílik a kb. 13,03 m2 alapterületű hálószoba.

 

A nappali szobához kapcsolódik a hátsó lakrész, ahol közlekedő, szoba, gardrób, fürdőszoba és kamra került kialakításra. A kép szintén a nappali szobát ábrázolja.

 

A képen a hátsó lakrész fürdőszobája (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

Minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is, 3 x 10 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Ki van építve a központi fűtés, mely radiátoros és padlófűtésű. Vegyestüzelésű kazánról és a turbó ventillációs kombi kazánról is működtethető a rendszer.

A családi ház előnyei: kiváló a 8-as főközlekedési úthoz való kapcsolata, földszintes, ezáltal nem kell lépcsőzni, az élettér egy szinten van kialakítva, akár két generáció is együtt tud lakni. Sarki elhelyezkedésénél fogva könnyedén be lehet állni autóval a kb. 30,75 m2 alapterületű fűtött garázsba.

A garázsban van padlóösszefolyó, így itt lehet az autót lemosni, illetve van műhelysarok és tároló rész is. A különálló 6,57 m x 4,40 m külméretű melléképület bármire használható.

A családi ház irányára 33 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetése miatt legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép