Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Feb. 12. 05:09
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: G-08 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprém belvárosában garázs eladó

(Óvja autóját, tartsa garázsban! A gépkocsi tároláson kívül, alkalmas raktár céljára is.)
 

Garázs eladó Veszprém 

A garázsban tartott autó télen könnyebben indul, nem kell havat,- jeget kaparni az ablakokról, nyáron nem égeti szét a nap, nem veri szét a jégeső, nem törik fel, nem lopják el, nem szívják le a tankból a benzint. Az éjszakai mulatozók nem rongálják meg autóját, nem festik össze, nem karcolják meg. Nem szúrják ki a gumikat, nem gyújtják fel az autót. És még az autó amortizációja is lassabb, nehezebben rohad a karosszéria, eladásnál előny a garazsírozott autó. 

Veszprém belvárosában, védett helyen, 5,22 m x 2,75 m méretű garázs, hosszútávra kiadó. Egyszerű és biztonságos a megközelítése, parkoláskor nem kell kanyarodni, egyenesen be lehet állni. A garázsajtó szélessége: 2,68 méter. Nagyobb méretű autó pld. terepjáró, vagy áruszállító furgon részére is megfelelő nagyságú.

A gépkocsi tároláson kívül, anyag, szerszám, stb. raktározási célokra is alkalmas. 

Villany megoldható. A garázs 2,7 millió Forintos irányáron eladó. Minden további és a napi információért hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon! 


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép