Adatbázis utoljára frissítve: 2019. May. 22. 10:29
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Családi ház

Kód: Lh-332 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, kétgenerációs lakóház, tárolásra alkalmas melléképületekkel eladó

(Együttköltözőknek legjobb, akiknek sok tárolóra, garázsra, műhelyre van szüksége.)
 

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

Veszprémben, kertvárosban, 749 m2 önálló, összközműves telken, kétszintes, részben alápincézett lakóház, garázzsal, tárolókkal, műhellyel eladó.

A lakóház 2008-ben fel lett újítva. Felújításra került a víz, villany, szennyvíz, központi fűtés, szennyvízvezeték rendszer (csövek, vezetékek, berendezési tárgyak) a nyílászárók, burkolatok nagy része. A vastag téglafalakra pótlólagos hőszigetelés készült. A képen a családi ház udvari homlokzata látszik.

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

A házat két család is tudja használni. A főbejárati ajtón belépve azonnal fel lehet menni egy lépcsőn a tetőtérbe, vagy egyenesen továbbhaladva a földszinti lakrészbe. A kb. 83,26 m2 földszint helyiségei: lépcsőház, előszoba, közlekedő, háztartási helyiség, nappali szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és szoba. A kb. 89,81 m2 tetőtér helyiségei: közlekedő, galéria, vendégszoba, folyosó, 3 szoba és fürdőszoba. A két szint összesen kb. 173 m2 alapterületű.

A főépület alatt van a kb. 15,20 m2-es pince. A pincelejáró mellett található a kb. 16,47 m2-es garázs. Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt és 380 Volt ipari áram is), szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. Kábel TV, internet, riasztó rendszer ki van építve. A képen a két szint alaprajzi elrendezése látható.

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

A melléképületbe bevezetésre került a víz, villany (380 Volt), szennyvíz. A kép a melléképületet és a garázst ábrázolja.

 Veszprem-elado-csaladi-haz-muhely-Bakony

A melléképület kb. 33 m2-es földszintjén jelenleg előtér, fürdőszoba, műhely és raktárhelyiség van kialakítva. A külső feljáratú épület kb. 35,05 m2-es tetőtere egyterű, mely jelenleg raktár funkciót lát el. A melléképület mellett található egy kb. 16,45 m2-es mobilgarázs. A képen a melléképület alaprajzi elrendezése látszik.

A képen a főépület alatti pincelejáró látható.

Az épület azon része van alápincézve, ahol a konyha és a fürdőszoba található. Itt a pincét lezáró födém alatt vannak összegyűjtve szennyvizek és elosztva a vezetékes ivóvíz ellenőrizhető és könnyen javítható módon. A pince fődém le van szigetelve. A kép a szakszerűen vezetett öntött-gumigyűrűs vezetékrendszert ábrázolja.

A képen a kert egy része látható.

A képen a tűzrakóhely látszik. A kertvárosban lévő, eladó családi ház, a lakhatás kötetlenségével, tárolásra alkalmas melléképületekkel eladó. Ára: 60 millió Forint. Azon túl, hogy tudja biztosítani a fenti előnyöket, befektetésnek sem rossz. A két független lakás, a garázs és tároló (műhely) kiadható amikor is bevételt hoz az ingatlan. Minden további információért hívja a 06-30-218-0000 telefonszámot!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép