Adatbázis utoljára frissítve: 2019. May. 22. 10:29
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: La-343 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, egyedi fűtésű, 4 szobás, 88 m2-es lakás, eladó

(Ideális nagy,- vagy 2 családnak, illetve 8 fő egyetemistának bérbe adható.)  

 

Veszprémben, a jó egészségügyi- és közellátással rendelkező megyeszékhelyen, az egyetemi városrészen eladó egy kb. 88 m2 nettó alapterületű, egyedi fűtésű, negyedik emeleti lakás. Ezen a szinten csak egy közvetlen szomszéd van.

A lakás, legfelső szinti elhelyezkedésénél fogva nincsenek felülről jövő szomszéd zajok és nincs fentről történő leáztatás. Kevesebb a zaj és porterhelés, csend van, és szép a kilátás a városra. Ugyanakkor a fűtési energia igény kevés. A lakást az alsó lakásokból felfelé áramló meleg is fűti.

A nagy lakás, kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, 2 generációnak, de jól kiadható akár 8 fő egyetemistának. Ennél fogva befektetési értékkel bír Veszprémben az egyeteméről híres városban.

A környék könnyen megközelíthető gyalogosan, autóbusszal és személyautóval is, mellyel az épületek között lehet parkolni. Szinte minden megtalálható a közelben: orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, több bevásárlási lehetőség, egyetemi menza, pékség, közelben van a kis- TESCO, sportolási lehetőség és sok zöld park, játszóterekkel. A képen a kertvárosi lakókörnyezet látható.

 

Veszprém a legélhetőbb vidéki város. Veszprém nyerte el 2018-ban a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját és különdíjat is kapott. Arany minősítést kapott a nemzetközi zsűritől az Entente Florale Europe díjkiosztóján Írországban.

Egyúttal elnyerte a "legélhetőbb vidéki város" címet. A városban kiemelkedik az alacsony munkanélküliségi ráta, sok a kirándulási-, szórakozási lehetőség és a kevés betöréses lopás. A helyi gazdaság és az egyetem fejlődik, a történelmi belváros vonzó célpont. Jó kondícióban vannak az épületek, harmonikusak az utcai bútorok és jól gondozottak a fák, a vadvirágos növénytelepítések is szaporodnak.

Megújult a Benedek-hegy, a Séd-völgy, a Kolostorok és Kertek, szépek a vár épületei is. A Veszprém-völgyben folydogáló Séd-patak mentén kialakított sétaút sok turistát vonz. Az északkelet-balatoni és a bakonyi régió központjává akar válni. A képen a szép virágos belváros egy részlete látszik.

 

A negyedik emeleten lévő lakás jó beosztású, kényelmes, tágas jut hely mindenkinek, mindennek. Lift nincs, nincsenek lift-zajok. Amennyi mozgással jár a le és felközlekedés, annyi kell is. A lakásban keleti égtáj felé néz az egyik szoba, a konyha,- étkező, a kamra és az illemhely, a nyugati égtáj felé a nappali szoba, a kettő szoba és a fürdőszoba. Pince szinten tartozik a lakáshoz egy kizárólagos használatú tároló.

A két irányba néző ablakok segítségével kereszthuzat létesíthető a gyors légcseréhez. A lakás helyiségei jól bútorozhatók a 4,46 m – 4,42 m hosszú falfelületeknek köszönhetően. A kép a lakás alaprajzi elrendezését ábrázolja.

 

A karbantartott lakás radiátoros központi fűtésű, így mindig akkor van meleg, amikor a tulajdonos szeretné és csak annyit kell fizetni, amennyit a gázóra mutat. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek. A képen a 16,59 m2-es alapterületű nappali szoba látható.

 

A képen a kb. 14,48 m2-es szoba látszik.

   

Lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna, vezetékes telefon, kábel TV. A közműveken történő fogyasztást, részben almérők mérik. Az összkomfortos lakás használati meleg vizét gázbojler, a fűtését a saját gázkazán biztosítja. A fürdőszoba berendezési tárgyai: fürdőkád, zuhanyozó és bidé. A WC külön helyiségbe került elhelyezésre. A képek a fürdőszobát ábrázolják.

 

A szobák parkettásak, a vizes helyiségek járólaposak. Érdemes megfigyelni a szobák hőszigetelő burkolattal szerelt mennyezetét. Ez a felfelé szálló meleg megtartását szolgálja, a meleg így a lakásban marad. A képen a kb. 15,48 m2-es egyik szoba látható.

 

A tűzhely vezetékes gázról működik. Az élelmiszer tárolására a hűtőszekrényen kívül kamra is rendelkezésre áll. A képen a konyha látszik, ahol étkezni is lehet.

 

A kép a konyha-étkezőből nyíló szobát ábrázolja.

A fentiekben bemutatott kényelmes használatot nyújtó lakás irányára 31,8 millió Forint. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép