Adatbázis utoljára frissítve: 2019. Apr. 10. 08:15
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: La-346 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ragyogó otthon válhat belőle. Veszprémben, négyes társasház első emeletén, egyedi fűtésű lakás, 2 garázzsal, kerttel eladó.

(A négyes társasházban, nyugodtabb az élet, kevesebb embert kell kerülgetni, kevesebb a stressz.) 

 

Veszprémben, jó helyen négyes társasház első emeletén eladó egy 2,5 szobás, külön bejáratú öröklakás, dupla garázzsal, pincével, kizárólagos használatú kerttel. A központ kb. 1000 méterre van, gyalogosan is és a helyijáratos autóbusszal is rövid idő alatt be lehet érni a városba. A közelben több bevásárlóhely, étterem, cukrászda, virágbolt, különböző szolgáltatók, iskola, óvoda, bölcsőde van. 

Az épület a '60-as években épült, szerkezetei masszívak, külső falai 38 cm (vakolva 42 cm) vastag tömör téglafalak, tetőszerkezet fából készült, tetőzete cserépfedés. Nyílászárói faszerkezetűek, fa redőnyökkel. Az ilyen vastag külső falaknak van hőtároló tömege. Télen meleg, nyáron hűvös van a lakásban. A képen a társasház látható.

 

A kb. 78,41 m2-es lakás külön társasházi albetéten van nyilvántartva, így a hozzá tartozó telekhányad 363 m2, mely tartalmazza a kizárólagos használatú ikergarázs alatti földterületet és a 8 m x 17 m nagyságú, szintén kizárólagos használatú telket. Tartozik a lakáshoz egy kb. 4,04 m x 4,16 m nagyságú, szintén kizárólagos használatú száraz pince. A képen a lakás alaprajzi beosztása látszik.

A szobák csaphornyos tölgyfa parketta burkolatosak, a többi helyiség járólapos. A kép a kb. 19,54 m2-es lakószobát ábrázolja. 

 

  A helyiségek belmagassága 2,79 m. A képen a kb. 15,70 m2-es szoba látható. 

  

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A közműórákon történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A radiátoros központi fűtést a Vaillant kombi gázkazán biztosítja, melegvizet a villanybojler állítja elő. A képek a fürdőszobában készültek.

 

 A képen a konyha látható a közvetlen kamra kapcsolatával. 

 A képen az előszoba látszik. 

A képen látható kb. 7,23 m x 7,46 m külső méretű B30-as téglaépítésű épületben vannak a garázsok és a kerti szerszámtároló. A tetőzet bitumenes zsindely, mely 2016 évben lett megcsináltatva. A garázsok kb. 3,34 x 6,54 m belső méretűek. A garázsajtó szélessége 2,38 méter, magasság 2,16 méter. 

Be van vezetve a villany és a víz, kézmosóval és illemhellyel. A garázsok villanyfogyasztását külön villanyóra méri (3 x 6 Amper) és vízfogyasztást is külön vízóra méri. Amennyiben csak egy autója van, úgy a másik garázs helyiséget hobbi műhelyként is használhatja. 

 

A száraz garázsokat, előnyösen használhatják a 2 autóval rendelkezők, vagy a vidékről a városba költözők, ahol is az egyik garázsban a használaton kívüli ingóságaikat tárolhatnák. kép a garázsok és a tároló alaprajzi elrendezését ábrázolja.  

A teljesen bekerített kertnek, a gazdáikon kívül, a házi kedvencek is örülnének. A képen a kizárólagos használatú kert látható. 

A jó helyen lévő téglalakás vételára, a becsértéke: 37,5 millió Forint. A becsérték megállaptásánál figyelembe lett véve az épület és a lakás műszaki állapota, a szükséges karbantartási és a részleges felújítási munkálatok.

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2019
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép