Adatbázis utoljára frissítve: 2018. Dec. 11. 23:25
Veszprémi ingatlanok közvetítése
 
Település:
Kategória:
Ár:
Veszprémi ingatlanok keresése
 

Lakás

Kód: La-346 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, négyes társasház első emeletén, egyedi fűtésű lakás, 2 garázzsal, kerttel eladó

(Ebben az egyedi fűtéses, alacsony rezsivel fenntartható lakásban kényelmesen lakhat családjával és lesz helye az autóinak.)
 
 
 
Veszprémben, jó helyen négyes társasház első emeletén eladó egy 2,5 szobás, külön bejáratú öröklakás, dupla garázzsal, pincével, kizárólagos használatú kerttel. A központ kb. 1000 méterre van, gyalogosan is és a helyijáratos autóbusszal is rövid idő alatt be lehet érni a városba. A közelben több bevásárlóhely, étterem, cukrászda, virágbolt, különböző szolgáltatók, iskola, óvoda, bölcsőde van.
 
Az épület a '60-as években épült, szerkezetei masszívak, külső falai 38 cm (vakolva 42 cm) vastag tömör téglafalak, födémjei, áthidalói, koszorúi vasbeton, tetőzete cserépfedés. Nyílászárói régi faszerkezetűek, fa redőnyökkel. Az ilyen vastag falaknak van hőtároló tömege. Télen meleg, nyáron hűvös van a lakásban. A képen a társasház látható.
 
 
A kb. 78,41 m2-es lakás külön társasházi albetéten van nyilvántartva, így a hozzá tartozó telekhányad 363 m2, mely tartalmazza a kizárólagos használatú ikergarázs alatti földterületet és a 8 m x 17 m nagyságú, szintén kizárólagos használatú telket. Tartozik a lakáshoz egy kb. 4,04 m x 4,16 m nagyságú, szintén kizárólagos használatú száraz pince. A képen a lakás alaprajzi beosztása látszik.
 
 
A szobák csaphornyos tölgyfa parketta burkolatosak, a többi helyiség járólapos. A kép a kb. 19,54 m2-es lakószobát ábrázolja.
 
 
 
 A helyiségek belmagassága 2,79 m. A képen a kb. 15,70 m2-es szoba látható.
 
  
 
Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A közműórákon történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A radiátoros központi fűtést a Vaillant gázkazán biztosítja, melegvizet a villanybojler állítja elő. A képek a fürdőszobában készültek.
 
 
A képen a konyha látható a közvetlen kamra kapcsolatával.
 
 
A képen az előszoba látszik.
 
 
A képen látható kb. 7,23 m x 7,46 m külméretű tégla építésű épületben vannak a garázsok és a kerti szerszámtároló. A garázsok kb. 3,34 x 6,54 m belméretűek. A garázsajtó szélessége 2,38 méter, magasság 2,16 méter. 
 
Be van vezetve a villany és a víz, kézmosóval és illemhellyel. A garázsok villanyfogyasztását külön villanyóra méri (3 x 6 Amper). Amennyiben csak egy autója van, úgy a másik garázs helyiséget hobbi műhelyként is használhatja.
 
 
A kép a garázsok és a tároló alaprajzi elrendezését ábrázolja. 
 
 
A kis helyen is lehet szép kertje, némi ötlet és egy kis munka kell hozzá. A képen a kizárólagos használatú kert látható.
 
A jó helyen lévő téglalakás vételára: 37,5 millió Forint. Ezért az összegért Ön kap egy első emeleti, kevés rezsivel fenntartható kettő szoba étkezős lakást, dupla garázst, pincét és egy kizárólagos használatú 363 m2-es kertecskét. A lakás nem lakott, a szükséges karbantartási munkálatokat a vételt követően azonnal meg lehet kezdeni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Minden további információ
az alábbi űrlap segítségével is kérhető!


Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:

   Megjegyzés:


www.veszpremiingatlanok.com | Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva! © 2018
A veszpremiingatlanok.com honlapon megjelenő minden kép,- szöveg és információ, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütköző cselekedet, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosítása, elektronikus illetve nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!


Honlapkészítés: Liw Webstudio
Veszprémi ingatlanok főoldal Oldaltérkép